Contact

Teampact
info@teampact.be

Lieve Jansen
Schermershoek 16
1730 Mollem (Asse)

lieve@teampact.be

Marie-Noëlle Jadin
62, Rue de l’Application
1160 Bruxelles

mn@teampact.be

Hero (section)

Ik zoek een consultant

Ga terug naar overzicht

Ik zoek een consultant

Een adviseur voor jouw organisatie

Teampact treedt op als raadgever, zowel op vlak van Learning & Development (L&D) strategie als change management. We geloven sterk in collectieve intelligentie: co-creatie is immer de sleutel tot kennisverruiming. Graag denken we met je, adviseren we vanuit onze expertise en ervaringen.

We omarmen een team als de kern van je organisatie, het kloppend hart waar de strategie gerealiseerd wordt. Daar waar de ambities en talenten van medewerkers vorm krijgen, vervullen wij onze rol als consultant.

Ontdek hieronder hoe onze learning of change consultant assisteert bij de realisatie van een optimale werking van jouw team en organisatie.

Learning consultant

Een effectieve Learning & Development strategie

Een team dat optimaal functioneert en samen groeit, is een droom voor ieder bedrijf. Daarvoor zijn heel wat vaardigheden en processen essentieel. Graag adviseert onze learning consultant bij het uitstippelen van een L&D-beleid om de strategie van je organisatie vorm te geven.

We kienen de nodige competenties van leidinggevenden uit, hoe deze te ontwikkelen en waar HR zich positioneert. Daarnaast helpt onze professional bij het ontwerpen en ontwikkelen van leertrajecten.

Change consultant

Een cultuur waarin je team meegroeit met de organisatie

Een complexe wereld die continu beweegt, daagt bedrijven uit om mee te evolueren. Meer nog, ze stemmen hun beleid hierop af. Maar wat betekent strategische heroriëntatie als het team waarin het beleid wordt gerealiseerd niet meegroeit?

Change management is een hip woord, omdat het eenvoudigweg onmisbaar is in het actuele bedrijfslandschap. Teampact gelooft dat de cultuur van een organisatie zichtbaar is in haar teamwerking. Echte verandering krijgt pas een kans wanneer het team ervoor openstaat.
Kortom: een passende structuur, adequate processen en een juiste cultuur zijn noodzakelijk.

Onze change consultant ondersteunt je bij het uittekenen van een cultuur die de uitvoering van de strategie draagt en begeleidt je bij de implementatie ervan in jouw teams.

Hoe we dit concreet doen?

Ontdek onze aanpak

Vind je niet wat je zoekt?

Bekijk ons aanbod