Contact

Teampact
info@teampact.be

Lieve Jansen
Schermershoek 16
1730 Mollem (Asse)

lieve@teampact.be

Marie-Noëlle Jadin
62, Rue de l’Application
1160 Bruxelles

mn@teampact.be

Hero (section)

Ik zoek een coach

Ga terug naar overzicht

Ik zoek een coach

Ontplooi jezelf op je eigen ritme

Of je nu een manager of een teamlid bent, iedereen stelt zijn werking wel eens in vraag. Dat gaat van een persoonlijke ontwikkelingsvraag tot een concrete probleemstelling waarmee je worstelt of iets dat je wilt leren. Teampact ondersteunt je in een individueel coachingtraject, begeleidt je in het nemen van hindernissen en moedigt persoonlijke ontwikkeling aan.

Via specifieke vragen en gerichte coachinginterventies verhoogt onze coach jouw zelfkennis en -bewustzijn, daagt jouw ideeën uit en geeft feedback op wat je onderneemt.

Zelfontplooiing is niet alleen positief voor jou als individu, maar bevordert ook het welzijn van het team en de organisatie waar je deel van uitmaakt of leidt. Gebaseerd op jouw noden en ritme levert Teampact maatwerk. Hieronder vind je de coaching die je wenst.

Persoonlijke coaching

Een coachingtraject op maat

Hoe positioneer ik mezelf in mijn team? Ben ik daar tevreden mee en wat heb ik nodig om mijn plek of leiderschap te versterken? Kan ik überhaupt samenwerken en hoe ga ik om met macht? Hoe ageer ik met veranderingen en feedback? Ben ik een natuurlijke leider en straal ik vertrouwen uit? Waarvan ondervind ik stress en hoe reageer ik op conflicten?

Het zijn allemaal situaties waarmee leidinggevenden of teamleden kunnen worstelen. Een persoonlijke coach begeleidt je in de zoektocht naar meer helderheid en bewustwording rond het aangesneden thema.

Executive coaching

Versterk jouw leiderschap

Ben je een manager of leid je een team? Je wilt de impact van je leiderschap versterken en hierin groeien? Je beoogt een oprecht en eerlijk klankbord? Onze executive coaching maakt dit mogelijk.

Een bedrijf leiden vanuit passie en durf, leiderschap ontwikkelen, veranderingen in jouw organisatie realiseren, je team laten ontplooien, je professionele ambities en privéleven balanceren, …

Teampact doorloopt met jou de verschillende topics.

Pit-stop coaching

Een concrete vraag, een concrete begeleiding

Je staat voor een moeilijk gesprek met één van je collega’s? Je weet niet wat je moet aanvangen met feedback? Er is een conflict in je team dat je wilt afhandelen? Je staat aan de vooravond van een gewichtige vergadering die jij zal leiden? Je moet verandering in je team introduceren, maar je twijfelt over de beste aanpak?

Het zijn concrete vragen die een concrete begeleiding vereisen. Samen met onze coach ambieer je een juiste houding en creëer je het zelfvertrouwen waarmee je een specifiek probleem tackelt.

Tijd nemen en even bijtanken, dat doe je met onze pit-stop coaching.

Loopbaancoaching

Een job die écht bij je past

Je voelt je niet helemaal goed in je huidige job? Je vraagt je af of er niet meer in je functie zit? Een werkdag slorpt al jouw energie op?

Je carrière onder de loep nemen en uitkijken naar een loopbaan die echt bij je past is opportuun. Tijdens een loopbaanbegleiding formuleer je samen met onze coach een professionele missie, breng je jouw talenten in kaart en definieer je de werkomgeving die daarbij aansluit.

We streven één doel na: met plezier gaan werken én succesvol zijn.

Salescoaching

Boost jouw commerciële vaardigheden

Kunnen je sales competenties en assertiviteit versterking gebruiken? Wil je jouw klantenrelaties kracht geven?

Onze salescoach observeert klantengesprekken en onderzoekt samen met jou hoe je deze ontmoetingen verder kan uitdiepen. Concreet analyseren we jouw invulling van commerciële opportuniteiten en jouw interpretatie van de behoeften van de klant.

Salescoaching is een uitstekende boost voor jouw commerciële vaardigheden.

Hoe we dit concreet doen?

Ontdek onze aanpak

Vind je niet wat je zoekt?

Bekijk ons aanbod