Contact

Teampact
info@teampact.be

Lieve Jansen
Schermershoek 16
1730 Mollem (Asse)

lieve@teampact.be

Marie-Noëlle Jadin
62, Rue de l’Application
1160 Bruxelles

mn@teampact.be

Hero (section)

About us Illustration

Wie is Teampact?

Dankzij een gemeenschappelijke passie voor teamontwikkeling en groepsdynamica sluiten Lieve en Marie-Noëlle in 2012 een pact, Teampact. Een prélude van deze samenwerking vond reeds plaats bij Dexia Corporate University.

Als interne coaches in een bedrijf waar verandering, herstructureringen en reorganisaties dagelijkse kost zijn, deelden Lieve en Marie-Noëlle een gezamenlijke ambitie om teams, managers en bedrijven te begeleiden in hun groei. Ze beslissen om de bedrijfswereld vaarwel te zeggen en bundelen hun krachten in Teampact.

Teampact, dat zijn Lieve en Marie-Noëlle
Teampact, dat is impactvol samenwerken in, met én als een team.

Over Lieve

Over Lieve

“Ooit fluisterde mijn moeder het volgende in mijn oor: “het grootste deel van je erfenis heb je reeds ontvangen, we hebben getracht om je zoveel mogelijk kansen te bieden om te leren en te groeien.”

Pas jaren later begreep ik wat ze bedoelde. Jezelf ontwikkelen vormt inderdaad de meest rendabele belegging. Daarom draag ik als mama van twee tieners hun ontwikkeling hoog in het vaandel. Vanuit mijn passie voor het thema heb ik er mijn beroep van gemaakt.

Als economist ondervond ik hoe organisaties, bedrijven en teams theoretisch en conceptueel werken.
Als coach leerde ik hoe de dynamiek van een individu, een team en een organisatie werkt.
Als werknemer heb ik ervaren hoe een organisatie van binnenuit functioneert.
Als zaakvoerder en zelfstandige zoek ik dagelijks hoe je het verschil kan maken.

In mijn partnership met Marie-Noëlle en in de samenwerking met andere organisaties ervaar ik des te meer wat samenwerken inhoudt en welke organisatiestructuren functioneren.
Mijn professionele drijfveer is op zoek gaan naar wat werkt voor mensen, teams én organisaties en hoe het aanwezige potentieel volledig zichtbaar en benut kan worden.

Wat mij typeert: “Plus est en vous” (Ignatius van Loyola) en “Teamwork is the fuel that allows common people to attain uncommon results” (Andrew Carnegie)”

Over Marie-Noëlle

Over Marie-Noëlle

“Vanuit een passie om het menselijk gedrag en het functioneren van zowel mensen, teams als organisaties te begrijpen, studeerde ik sociale en organisatiepsychologie. Vervolgens ging ik aan de slag als trainer, learning & development manager, verantwoordelijke voor management development en verantwoordelijke voor de leadership faculteit van een corporate university.

Steeds werkte ik met plezier in teams, als lid en als leidinggevende. Ik volgde bijkomende opleidingen in communicatie, management, groepsdynamica en coaching. In 2012 koos ik ervoor om als zelfstandige coach samen te werken met Lieve, die ik leerde kennen bij de Dexia Corporate University.

In onze samenwerking willen we een performante teamwerking modelliseren. Mijn ganse carrière wil ik blijven bijleren en mezelf ontwikkelen.

Daarnaast ben ik trotse moeder van drie volwassen kinderen waar ik steeds met een fiere blik naar kijk.”

Missie

Professioneel, resultaatgericht en met integriteit dragen we ertoe bij dat mensen plezier ervaren in hun werk. Met respect voor het individu en de organisatie waar hij deel van uitmaakt, moedigen we samenwerking aan.

Impactvol ontwikkelen we in een organisatie het vermogen om performante teams te vormen, met ruimte voor het welzijn van ieder teamlid. Zo trachten we efficiënte samenwerking en professionele successen te bevorderen.

Teampact is gespecialiseerd in individuele en teamcoaching en streeft ernaar om de expert in haar vak te blijven door continu kwaliteit te leveren.

Partners

Om onze expertise aan te vullen en nog beter maatwerk te leveren, werken we graag samen met partners waarop we vertrouwen.

  • My Future Works is een organisatie die wil bijdragen tot een meer duurzame economie. Ze maakt ieders talent zichtbaar en realiseert professionele dromen. Met veel enthousiasme werken we samen aan dit gedachtengoed.
  • Voor onze teambuildings met een outdoor activiteit werken we samen met Teamskills, een organisatie die oldtimers inzet als teamervaring.
  • Om in co-creatie projecten te realiseren, raadplegen we regelmatig ons uitgebreid netwerk van coaches.

Maatschappelijk engagement

Wij investeren graag in de talentontwikkeling van jongeren. Als mede-oprichter en sponsor van The Future Generation willen we jongeren de kans te geven om hun talenten te ontdekken en een keuzekompas in kaart te brengen zodat ze bewuster een passende keuze kunnen maken.